Kenny Håkanssons releaseparty

på Strand den 7 december 2010

The 70s -

Efter många års träget arbete var så projektet äntligen i mål och releasepartyt för Psychedelic Dream på Strand Hornstull ett faktum.

 

Denna kalla vinterkväll var nog alla fyllda av spänd förväntan och även Kennys Baby Grandmothers och Kebnekajse skulle förgylla vår tillvaro i decembermörkret. Och visst lystes mörkret upp! Det kan sägas med en gång att detta var en helt fantastiskt lyckad musikkväll!

 

Först upp på scen var Baby Grandmothers. Gissa om de glänste? Jovisst, de var verkligen dunderbra! Kenny är ju ett med sin gitarr och Bella Linnarsson gick loss på basen så det var helt underbart att höra. För att inte tala om Pelle Ekman på trummorna!

 

Efter en kort paus var det så dags för "huvudnumret" Psychedelic Dream. Vi som var med ombord på Svenska Höjdare för några veckor sedan visste ju vad vi hade att vänta. Otroligt bra suggestiv och vacker musik helt enkelt! Underbart att kunna köpa skivan efter lång väntan. Har ni den inte kan den verkligen rekommenderas!

 

Som sista nummer kliver Kebnekajse upp på estraden och låter sin ljuva häftiga toner smeka och skaka om publiken, som är helt hänförd. Av alla de gånger undertecknad har sett Kebnekajse var detta den absolut bästa - utan tvekan. Vilken spelglädje, otroligt!

 

När sedan alla medverkande kommer upp på scenen, och Kebnekajse därmed får rejäl förstärkning, då bara exploderar det! Tänk er själva; fyra basar, två trumset och många fler! Och så ovanpå allt  Kennys fenomenala gitarrspel och Mats Glenngårds magiska hantering av sin violin! Wow, må vi få många sådana musikupplevelser! Snälla!

 

Magnus

för

The 70s

 

 

Bild laddas...
Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...